Citykalusteen Porin myymälä

Tervetuloa Citykalusteen Porin myymälään, eli Porin Vaihtokalusteelle.

Palveluksessasi on luotettava huonekalukauppa 40-vuoden kokemuksella Satakunnassa. Uudesta 7000 m² myymälästämme löydät jokaisen kodin huonekalut ja sisustustarvikkeet toiveidesi mukaan. Porin Vaihtokaluste omaa D&B:n parhaan AAA-luokituksen.

Myymälämme sijaitsee aivan Porin keskustan läheisyydessä Helmentiellä, jonne on helppoa ja vaivatonta tulla. Myymälän edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa, joten meiltä löydät hyvin pysäköintipaikan myös ruuhkaisina aikoina. Aivan pääoven vierestä löytyy myös invapaikat sekä polkupyörätelineet. Meille löydät aina helposti, tulit sitten autolla, pyörällä tai jalan. Myös Porin Linjojen bussit ajavat aivan myymälämme läheltä n. 200 metrin kävelymatkan päästä. Esimerkiksi linjat 3, 6, 6K ja 10 ajavat Pohjanmaantietä pitkin, mistä on lyhyt matka meille. Tutustu reitteihin ja aikatauluihin Porin Linjojen kotisivuilta.

Laajaan tuotevalikoimaamme pääset tutustumaan kotisivujemme lisäksi paikan päällä useissa eri osastoissa, jotka on sijoitettu myymälän kahteen kerrokseen.

Huomiothan, että kaikki verkkokauppamme tuotteet, eivät ole aina myymälässämme näytillä. Saamme kuitenkin kaikki tuotteet myymästä noudettaviksi asiakkaan pyynnöstä.

Ota yhteyttä

ALAKERTA

Astuessasi sisään myymälään löydät ensimmäisenä laajan olohuoneen kalusteiden osastomme. Osastolta löydät lukemattomia erilaisia sohvakalusteita, lepotuoleja, sohvapöytiä, tasoja sekä hyllyjä. Valikoimastamme löydät varmasti sinua miellyttävät kalusteet. Myynti- ja palvelutiskimme löydät myös heti sisäänkäynnin läheisyydestä.

MATTO-OSASTOLTAMME löydät laajan valikoiman erilaisia mattoja. Suuri osa matoista löytyy varastosta heti mukaasi. Mattojen laaja väri-, koko- ja materiaalivalikoima takaavat sen, että meiltä löydät varmasti unelmiesi maton.