Kesäkalusteet ja terassikalusteet suuresta valikoimastamme

Kesällä terassista tai parvekkeesta tulee kodin ykköspaikka. Siellä nautitaan kuumina kesäpäivinä auringosta, ja kesäiltoina hyvästä seurasta. Monet juhlat ja kesän parhaat hetket vietetään usein terassilla, tämän takia kannattaa valita laadukkaat kesäkalusteet. Valitsemalla sopivat terassikalusteet saat terassistasi juuri sopivan ja mieleisen sinulle.

Mikäli vanhat kesäkalusteet ovat jo päässeet vähän kulahtamaan tai muuten vaan kaipaavat hieman päivittämistä, niin meidän laajasta kesäkalustevalikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset saattaaksesi terassisi tai parvekkeesi taas uuteen loistoon.

Uniikista kesäkalusteiden valikoimastamme rakennat juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden helposti ja vaivattomasti. Voit joko tilata verkkokaupasta vaivattomasti suoraan kotiovellesi tai tulla tutustumaan valikoimaamme Porin myymälään. Mikä parasta, suurin osa uniikista kesäkalustevalikoimastamme löytyy suoraan varastosta. Täten pääset nauttimaan mahdollisimman nopeasti uusista kesäkalusteistasi ja kesästä.
Meillä maksaminen on myös helppoa ja joustavaa. Voit valita useista maksuvaihtoehdoistamme juuri sinulle sopiva vaihtoehdon. Mikäli tarvitset joustoa ostoksiisi, onnistuu se meiltä myös, sillä meillä pystyt maksamaan laskulla tai osamaksulla. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa.

Tutustu tästä verkkokaupan maksutapoihin: Maksutavat

Terassikalusteet ja materiaalit

Oikean materiaalin valitseminen on tärkeää kesäkalusteiden kohdalla. Kaikki kesäkalusteemme kestävät ulkoa säilytystä, mutta jotkin materiaalit ovat kuitenkin helpompi hoitoisia kuin toiset. Oikeanlaisella huolenpidolla kesäkalusteet pysyvät siistinä ja säilyvät pidempään.

Teräs

Teräs on kestävä ja tukeva runkomateriaali terassikalusteille ja se kestää hyvin pohjoismaiden sääolosuhteita. Kaikki teräsrunkoiset kesäkalusteemme ovat maalattua terästä, joka kestää ulkosäilytystä hyvin. Talvella teräsrunkoiset huonekalut kannattaa säilyttää kuivassa paikassa, sillä muuten kosteus saattaa päästä kondensoitumaan rungon sisälle. Tämä saattaa aiheuttaa ruostumista.

Alumiini

Alumiini on usein terästä hieman kalliimpi runkomateriaali, mutta se on täysin huoltovapaa, sekä paljon kevyempi materiaali kuin teräs.

Polyrottinki

Polyrottinki on loistava materiaali kesäkalusteisiin. Siinä yhdistyy muovin ja rottingin parhaat puolet, eli tyylikkyys ja keveys sekä säänkestävyys. Polyrottinkikalusteiden kanssa sinun ei tarvitse keskittyä niiden hoitamiseen ja suojaamiseen sääolosuhteilta, vaan voit keskittyä nauttimaan kesästä ja auringosta. Polyrottinkikalusteiden talvisäilytys on myös helppoa, sillä ne voi säilyttää ulkona talven. Pakkasella tosin polyrottinki saattaa olla hauraampaa ja tämän takia niitä ei tulisi käyttää talvella. Polyrottinkiset terassikalusteet tulisi myös suojata painavalta lumelta.

Puu

Puu on kesäkalustemateriaaleista ekologisin ja helpoin kierrättää. Useimmat kesäkalusteemme on valmistettu ekologisesti ja sertifioidusti kasvatetusta männystä. Maalaamattomat puukalusteet tulisi kerran vuodessa öljytä käyttöiän ja ulkonäön takaamiseksi. Talvella puukalusteet olisi hyvä säilyttää talvisuojassa.

Kesäkalusteet

    14 tuotetta

    14 tuotetta