Riippukeinu

Riippukeinu on suomalaisen kesän hittituote, eikä tämä ole yllätys, sillä tässä tuotteessa kiteytyy se mikä on suomalaisessa kesässä parasta, eli rento, huoleton ja mukava oleskelu. Mikäli ostat riippukeinun, on edessäsi paljon rentoutumista ja todennäköisesti parit nokosetkin. Riippukeinuun on täysin hyväksyttävää nukahtaa ja usein se tapahtuukin ihan vahingossa. Hetkeksi kun sulkee silmät ja nauttii auringosta, niin nukahtaminen on hyvin todennäköinen lopputulema. Riippukeinussa on myös mukava istua kesäiltoja hyvässä seurassa, ja voit ollakin varma, että riippukeinu on näissä illanistujaisissa kaikkein halutuin paikka, onhan se vaan niin mukava.

Monikäyttöiset riippukeinut

Sen lisäksi, että riippukeinu on aivan loistava tuote terassille ja vaikka omenapuun alle, niin se soveltuu myös sisäkäyttöön, ja kesäkauden jälkeen se onkin kätevä tuoda sisälle. Näin säästyy varastotilaa ja riippukeinukin pysyy puhtaampana. Etenkin tyylikkäät rottinkiset riippukeinut sopivat sisälle. Riippukeinua ostaessa kannattaa miettiä myös missä sitä haluaa käyttää, sillä esimerkiksi jos haluaa käyttää riippukeinua myös sisällä, mutta ei halua kiinnittää kattoon kiinnityskoukkua, niin riippukeinu jalalla on loistava valinta. Jalka tuo muutenkin riippukeinun käyttöön lisää vapautta, sillä riippukeinun saa sinne, minne jalankin.

Materiaali merkitsee

Riippukeinut ovat yleensä valmistettu joko polyrottingista tai rottingista.

Rottinki

Rottinki on usein polyrottinkia kalliimpi vaihtoehto, mutta se on usein myös hieman arvokkaamman näköinen. Rottinki on myös hyvin ekologinen materiaali ja tietenkin täysin luonnontuote. Rottinki on materiaalina kestävää ja kevyttä sekä ajattoman näköistä. Rottinki on helppohoitoista ja sen puhdistamiseen riittää usein vedellä kostutettu rätti. Mikäli lika ei lähde pelkällä vedellä kannattaa käyttää mäntysuopaa.

Polyrottinki

Polyrottinki pyrkii jäljittelemään rottinkia ulkonäöllään, mutta on valmistettu muovista. Polyrottinki kestää rottinkia paremmin säätä ja on vielä helppohoitoisempi vaihtoehto.

Riippukeinut vaivattomasti ja nopeasti verkkokaupastamme

Verkkokaupassamme voit asioida koska vain sinulle sopii, sillä olemme avoinna 24/7. Meiltä saat tuotteesi nopeasti ja kätevästi suoraan kotiovelle. Eli ei enää kuljetusten kanssa tuskailua. Mikäli tarvitset joustoa ostoksiisi, onnistuu se meiltä myös, sillä meillä pystyt maksamaan laskulla tai osamaksulla. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa.

Tutustu tästä verkkokaupan maksutapoihin: Maksutavat

Riippukeinu

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.