Jenkkisängyt

Jenkkisänky koostuu kolmesta osasta: jenkkipatjasta, rungosta ja jaloista. Jenkkisänky eroaa runkopatjasta siten, että se koostuu usein kahdesta rungosta sekä jenkkipatjasta, kun taas runkopatja koostuu yhdestä rungosta. Kaksi runkopatjaakin voi yhdistää isommaksi sängyksi ja etuna silloin on, että kanssanukkujan liikkeet eivät tunnu omalla puolella niin paljon. Toisaalta kaksi erillistä runkopatjaa saattavat yön aikana liikkua erilleen ja aiheuttaa patjojen väliin ikävän raon. Paksulla petauspatjalla tämä ongelma voidaan usein kuitenkin välttää. Jenkkisängyissä taas ei ole tätä ongelmaa, sillä jenkkisängyn paksu jenkkipatja pitää alarungot tukevasti yhdessä.

Miten valita sopiva jenkkisänky

  1. Valitse oikea korkeus: Hyvän sängyn tulisi olla tarpeeksi korkea, sillä korkeasta sängystä on helpompi nousta ylös kuin liian matalasta. Jenkkisänky onkin hyvä valinta tämän takia, sillä jenkkisängyt ovat yleensä muita sänkymalleja korkeampia.
  2. Valitse sopiva patja: Kevyemmille nukkujille saattaa sopia paremmin hieman pehmeämmät patjat, kun taas hieman raskaammille nukkujille yleensä sopivat kovemmat patjat paremmin. Liian pehmeä patja saattaa kipeyttää selän. Liian kova patja vähentää pintaverenkiertoa ja tuntuu usein epämukavalta. Puolipehmeät patjat saattavat sopia paremmin selkäkivuista kärsiville. Mikäli nukkujilla on suuri painoero kannattaa hankkia sänky, jossa jenkkipatjaan saa valittua eri jäykkyysasteet, kuten esimerkiksi Harmonia Tempo jenkkisänky.
  3. Valitse oikea koko: Jenkkisängyn tulisi olla ainakin 80-90 cm henkilöä kohden. Mikäli lapsilla on tapana tulla sänkyyn öisin niin kannattaa hankkia vielä hieman leveämpi sänky. Sängyn tulisi noin 20 cm pidempi, kuin sängyn pisin nukkuja.

Verkosta nopeasti ja helposti kotiovelle

Tilaamalla jenkkisänkysi verkosta säästät aikaa, kun voit tehdä ostoksesi missä vain ja milloin vain, kunhan vain nettiyhteys löytyy. Toimitamme jenkkisängyt kätevästi kotiovelle, jolloin sinun ei tarvitse murehtia kuljetuksen järjestämisestä. Kunhan vain varmistat, että sänky mahtuu sisään asuntoosi.

Petauspatjat ja sängynpäädyt kannattaa tilata myös samalla kertaa. Näin säästät postikuluissa, sillä veloitamme vain yhden postimaksun.

Joustavat maksuvaihtoehdot

Meillä maksaminen on myös helppoa ja joustavaa. Voit valita useista maksuvaihtoehdoistamme juuri sinulle sopiva vaihtoehdon. Mikäli tarvitset joustoa ostoksiisi, onnistuu se meiltä myös, sillä meillä pystyt maksamaan laskulla tai osamaksulla. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa.

Tutustu tästä verkkokaupan maksutapoihin: Maksutavat

Jenkkisänky

    11 tuotetta

    11 tuotetta