Runkopatjat

Runkopatja on helppo ja varma sänkyvalinta. Riittää kun kiinnität jalat ja petaat sängyn niin sänky on valmis nukkumista varten. Meiltä löydät myös useita eri runkopatjoja erilaisille lompakoille ja elämäntilanteille. Esimerkiksi Aurora-sarjasta löytyy ensisängyksi sopivia vaihtoehtoja opiskelijaystävällisin hinnoin, kun taas Tempur-sarjasta löytyy vaativammankin nukkujan tarpeet tyydyttäviä ratkaisuja. Valikoimastamme löytyy myös juuri sopivan levyinen runkopatja sinulle, sillä meiltä löytyy runkopatjoja monilla eri leveyksillä aina 80cm leveästä 180cm leveään saakka.

Runkopatjapaketit

Meiltä löydät myös runkopatjapaketit. Runkopatjapaketissa yhdistyy kaksi runkopatjaa luoden yhden isomman sängyn. Tämä on hyvä vaihtoehto etenkin, jos kumppani liikkuu paljon nukkuessaan ja häiritsee, sillä kahden erillisen rungon takia toisen liikkeet eivät heijastu niin vahvasti toiselle puolelle.

Runkopatjaa tilatessasi kannattaa samalla tilata kaikki muu mitä makuuhuoneeseesi tarvitset, sillä näin säästät postikuluissa. Lähetämme kaikki tavarat yhdellä postimaksulla.

Runkopatjan valinta

Runkopatjan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin patjan jämäkkyyteen. Painavammalle nukkujalle soveltuu usein jämäkämpi patja, kun kevyemmälle nukkujalle taas soveltuu pehmeämpi patja. Mikäli patja on liian kova, häiritsee se pintaverenkiertoa. Tästä merkkinä on esimerkiksi se, että kyljellä nukkuessa paikat puutuvat. Toisaalta mikäli patja on nukkujalle liian pehmeä se ei tue taas tarpeeksi selkärankaa ja tämä aiheuttaa selkäkipuja.

Kotiinkuljetus ja joustavat maksuehdot

Verkkokaupastamme löytyy jokaiselle sopiva runkopatja ja voitte ostaa sen koska vain teille sopii, sillä verkkokauppamme on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Olet tietenkin aina aukioloaikojen puitteissa myös tervetullut kokeilemaan runkopatjojamme Porissa sijaitsevaan myymäläämme. Meillä maksaminen on myös helppoa ja joustavaa. Voit valita useista maksuvaihtoehdoistamme juuri sinulle sopiva vaihtoehdon. Mikäli tarvitset joustoa ostoksiisi, onnistuu se meiltä myös, sillä meillä pystyt maksamaan laskulla tai osamaksulla. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa.

Tutustu verkkokaupan maksutapoihin »

Runkopatja

    13 tuotetta

    13 tuotetta