Sohvapöytä helposti kotiinkuljetuksella ja osamaksulla

Sohvapöytä sijaitsee keskeisellä paikalla olohuoneessa ja tämän takia se usein kiinnittää sohvan jälkeen eniten huomiota. Tästä syystä on tärkeää, että sohvapöytä on laadukas ja sopii olohuoneen muuhun kokonaisuuteen. Sohvapöytää valitessa kannattaa miettiä minkälaisia ominaisuuksia sohvapöydältä haluaa, esimerkiksi haluaako siron ja yksinkertaisen vai vähän isomman ja mahdollisesti säilytystilalla.

Eri kokonaisuuksiin sopii erilaiset materiaalit

Sohvapöytää valitessa kannattaa kiinnittää huomiota materiaaleihin, sillä jotkin materiaalit soveltuvat yksinkertaisesti toisiin kokonaisuuksiin ja tyyleihin paremmin kuin toiset.

Lasi materiaalina

Lasi on materiaalina oiva valinta, mikäli haet hieman kevyempää ja modernimpaa ilmettä. Lasipöytää hankkiessa kannattaa kuitenkin varautua siihen, että sormenjälkiä pääsee pyyhkimään pois usein.

Kuitulevy materiaalina

MDF kuitulevy on materiaalina lastulevyä laadukkaampi ja kestävämpi, mutta se sopii lompakolle massiivipuuta paremmin.
Massiivipuu on taas hyvä valinta, mikäli hakee hieman rustiikkisempaa tai maalaisromanttista ilmettä. Massiivipuu on materiaalina kestävä ja laadukas, mutta usein myös hieman kalliimpi vaihtoehto. Mikäli hakee parasta laatua ja kestävyyttä kannattaa valita massiivipuinen sohvapöytä.

Valitse sohvapöytäsi oikein

Oikean kokoisen sohvapöydän valitseminen on tärkeää. Liian pieni ja siihen joutuu kurottelemaan, liian iso ja se häiritsee olohuoneessa liikkumista. Myös pöydän muoto kannattaa ottaa huomioon, esimerkiksi ahtaisiin tiloihin kannattaa harkita pyörää pöytää, sillä sen ympärillä on helpompi liikkua kuin neliskanttisen pöydän. Toinen vaihtoehto on ostaa useasta pienemmästä pöydästä koostuva pöytäsarja. Pöytiä voi sitten yhdistellä ja siirrellä tarpeen mukaan.

Helposti netistä ja kätevästi toimitettuna

Verkkokauppamme on aina auki ja täten voit tehdä ostoksesi juuri silloin, kun sinulle sopii. Mikäli haluat voit noutaa tuotteesi myymälästämme, tämä onnistuu aukioloaikojemme puitteissa. Mikäli haluat, että tuotteet kuljetetaan tuotteet helposti ja suoraan kotiovellesi onnistuu tämä myös. Saat myös joustoa ostoksiisi, sillä meillä pystyt maksamaan laskulla tai osamaksulla. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa.

Tutustu tästä verkkokaupan maksutapoihin: Maksutavat »

Sohvapöytä

    4 tuotetta

    4 tuotetta