Divaanisohva on loistava paikka rentoutua

Mikäs sen parempaa kuin pitkän päivän jälkeen istahtaa alas mukavalle divaanisohvalle ja laittaa itsensä pitkälleen. Divaanisohvalla pääsee rentoutumaan vielä perinteistä sohvaa paremmin, sillä divaanisohvan divaaniosuudella voi loikoilla rennosti. Divaanisohva on myös siitä syystä hyvä, että siinä voi laittaa itsensä pitkälleen valtaamatta koko sohvaa.

Laajasta valikoimastamme löydät omasi

Meiltä löytyy monenmoista divaanisohvaa: isoja ja muhkeita, joihin mahtuu useita henkilöitä, siroja ja moderneja, U-divaanisohvia sekä jopa divaanivuodesohvia. Uskomme, että löydät valikoimastamme juuri sinulle sopivan kokoisen ja tyylisen divaanisohvan ja mikäli et valmiista malleista löydä sopivaa, niin voimme suunnitella yhdessä teille unelmienne divaanisohvan. Ota vain yhteyttä tai tule suoraan myymälään niin tehdään unelmistanne totta.

Divaanisohva jokaiseen tarpeeseen

Valikoimastamme löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva divaanisohva. Nämä eri divaanisohvamallit soveltuvat erilaisiin tyyleihin ja tiloihin. Isot divaanisohvat sekä U-divaanisohvat soveltuvat hieman isompiin olohuoneisiin ja ovatkin loistava valinta esimerkiksi lapsiperheille, joissa muuten saattaisi tulla istumatilan puute. U-divaanisohvan etu on vielä siinä, että kahden divaaninsa ansiosta siihen mahtuu kaksi ihmistä loikoilemaan mukavasti.

Divaanivuodesohvat taas ovat loistava valinta pienempään asuntoon, esimerkiksi opiskelijalle. Sen lisäksi, että ne ovat loistava paikka rentoutua, toimivat ne myös vierassänkynä ja ovat aina valmiina yllätysvieraita varten.

Joustavilla maksuehdoilla ja vaivattomasti kotiovelle

Verkkokaupastamme voit tehdä ostoksesi koska vain sinulle sopii, sillä verkkokauppamme on auki ympäri vuorokauden. Sen kun vain tilaat mieleisesi, niin lähetämme sen kotiovelle saakka. Teidän ei tarvitse kuin koota divaanisohva, joka on yleensä hyvin yksinkertaista. Tämä johtuu siitä, että divaanisohvat koostuvat usein valmiista moduuleista, jotka pitää vain yhdistää. Tämän lisäksi, kun kiinnität vielä jalat ja laitat pehmusteet paikalleen niin divaanisohvasi on valmis. Helppoa, eikö vain?

Mikäli tarvitset joustoa ostoksiisi, onnistuu se meiltä myös, sillä meillä pystyt maksamaan laskulla tai osamaksulla. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa.

Tutustu tästä verkkokaupan maksutapoihin: Maksutavat »

Divaanisohvat

    11 tuotetta

    11 tuotetta