Vuodesohva helposti netistä suoraan kotiovelle

Vuodesohva on loistava valinta henkilölle joka hakee joustavuutta ja käytännöllisyyttä. Tämä huonekalujen sveitsiläinen linkkuveitsi hoitaa kätevästi sohvan- ja sängyn roolit. Useimmissa malleissa on myös kätevä säilytystila jonne voi laittaa vaikka petivaatteet tai muuta pientä säilöön.

Säästä rahaa ja tilaa

Vuodesohvat tarjoavat niin rahallisia kuin tilallisiakin säästöjä. Tästä syystä ne soveltuvat erityisesti esimerkiksi nuorille joilla on yleensä näistä kahdesta pulaa. Tietenkin vuodesohvat sopivat myös muillekin, oikeastaan kaikille jotka tarvitsevat kätevän ja käytännöllisen majoitusratkaisun vieraille. Vuodesohvamme sopivat esimerkiksi loistavasti takkahuoneen sohvaksi. Tällöin vieraiden tullessa saa siitä muutettua helposti vierashuoneen. Näin myös säästät aikaa, kun vältät patjojen kanssa tappelemisen. Ei tarvitse kuin avata vuodesohvan mekanismi ja laittaa petivaatteet niin sänky onkin valmis.

Sohva jokaiseen makuun

Valikoimastamme löydät monenlaisia vuodesohvia eri makuihin ja tyyleihin. Mikäli et kuitenkaan sattuisi löytämään sopivaa valmista mallia, voit ottaa meihin yhteyttä ja tulla liikkeeseemme, niin ammattitaitoiset myyjämme auttavta teitä mielellään rakentamaan unelmienne vuodesohvan useista kangas- ja moduulivaihtoehdoista.

Meiltä löydät myös divaanivuodesohvat jotka eroavat normaaleista vuodesohvista siinä, että niistä löytyy vielä mukava divaani lisäksi. Tässä kelpaa sitten rentoutua ja katsella televisiota.

Joustavat maksutavat ja helppo kuljetus

Tilaamalla verkkokaupastamme säästät aikaa ja hermojasi, sillä verkkokauppamme on auki aina ja voit tehdä tilauksen koska vain, silloin kuin sinulle sopii. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tai aikaa kuljettaa itse vuodesohvaa kotiisi, niin ymmärrämme toki. Siksi tarjoammekin helppoja ja käteviä kuljetusvaihtoehtoja, aina kotiovelle saakka. Lähes kaikki vuodesohvamme lähetetään myös täysin koottuina, joten kokoamisestakaan ei tarvitse murehtia, vaan voit keskittyä nauttimaan uudesta sohvastasi. Meiltä saat myös joustoa maksuihisi, jotta ostokokemuksesi olisi mahdollisimman miellyttävä ja helppo. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa
Tutustu tästä verkkokaupan maksutapoihin: Maksutavat

Vuodesohvat

    2 tuotetta

    2 tuotetta