Lankkupöytä on monipuolinen huonekalu

Lankkupöytä on loistava valinta keittiön pöydäksi. Ne ovat erittäin monipuolisia ja soveltuvatkin moneen eri tyyliin. Esimerkiksi jykevä lankkupöytä soveltuu erittäin hyvin rustiikkiseen tyyliin, mutta toisaalta lisäämällä tuoleiksi vaikka kuppituolit saa kokonaisuus hieman modernimman ja skandinaavisemman vivahteen. Lankkupöydät soveltuvat loistavasti myös kodin keittiön lisäksi esimerkiksi mökille. Jotkut lankkupöytämme, kuten Lana lankkupöytä soveltuvat jopa ulos terassille, suojaavan pintakäsittelynsä ansiosta.

Materiaalit

Lankkupöytämme ovat poikkeuksetta valmistettu massiivipuusta. Massiivipuu on kestävä ja laadukas materiaali joka ikääntyy tyylikkäästi. Mikäli ikääntynyt ilme ei ole kuitenkaan tavoitteena voi massiivipuiset lankkupöydät hiotuttaa ja pintakäsitellä uudelleen. Näin pöydästä saadaan taas lähes uuden oloinen. Puulajeina lankkupöydissämme käytetään usein mäntyä tai tammea. Ennen lankkupöydän ostoa kannattaa varmistaa mitä puulajia se on, sillä eri puulajeissa on eroja. Esimerkiksi mänty on kevyt ja pehmeähkö puulaji, joka kestää hyvin säätä. Tämän takia se soveltuukin hyvin ulos sijoitettaviin lankkupöytiin. Tammi taas on kovempi puulaji, mutta myös usein hieman kalliimpi.

Suomalainen lankkupöytä mittatilauksena

Mikäli et löydä valmiista perusmallistoista mieleistä lankkupöytää, ota meihin yhteyttä tai tule myymäläämme. Autamme teitä mielellämme rakentamaan unelmienne lankkupöydän tai koko ruokailuryhmän suomalaisen valmistajamme sadoista eri tuoli-, pöytä- ja jalkavaihtoehdoista. Näin saat juuri oikean kokoisen ja mallisen lankkupöydän tai koko ruokailuryhmän.

Helposti ja nopeasti kotiovelle saakka

Lankkupöydät voivat olla ihana tee-se-itse -projekti, jos sinulla on paljon aikaa, kädentaitoja ja nautit nikkaroinnista. Näin tekemällä tulee taatusti uniikki pöytä. Useimmilla todellisuus on kuitenkin se, että aika on usein kortilla ja mikäli nikkarointi ei ole intohimosi niin kannattaa miettiä haluatko käyttää vähäiset vapaa-aikasi pöydän nikkarointiin kiireessä. Valikoimastamme löydät monet lankkupöydät ja ottamalla yhteyttä voimme suunnitella sinulle sopiva lankkupöydän yhdessä. Meiltä saat myös kotiinkuljetuksen, joten sinun ei tarvitse kuin tilata ja ottaa vastaan pöytäsi. Mikäli tarvitset joustoa ostoksiisi, onnistuu se meiltä myös, sillä meillä pystyt maksamaan laskulla tai osamaksulla. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa.

Tutustu tästä verkkokaupan maksutapoihin: Maksutavat

Lankkupöytä

    3 tuotetta

    3 tuotetta