Ruokailuryhmä viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden

Ruokailuryhmä on koko ruokailutilan keskipiste ja siihen kiinnittyy eniten huomiota. Tämän takia on tärkeää valita sopusointuinen kokonaisuus. Tallaisen kokonaisuuden rakentaminen voi olla kuitenkin vaikeaa useista eri tuoli ja pöytä vaihtoehdoista. Nimittäin kaikki tuolit eivät sovi yhteen kaikkien pöytien kanssa. Joissain tuoleissa saattaa esimerkiksi olla liian korkeat käsinojat joihinkin pöytiin, ja jotkut kokonaisuudet eivät vain sovi ulkonäöllisesti yhteen. Ruokailuryhmät tarjoavat loistavan ratkaisun tähän, saat valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden, joka on varmasti toimiva ja sopusointuinen. Sinun vain tarvitsee valita kokonaisuus, joka sopii juuri sinun keittiöön.

Juuri sinulle sopiva ratkaisu

Halpaa ja heikkolaatuista ei kannata ostaa, sillä ruokapöydän äärellä vietetään monet tärkeät yhteiset hetket, aina arkipäivällisistä isompiin juhliin. Ruokapöydän ääressä vietetään myös usein eniten yhteistä aikaa perheen kesken. Yleensä nämä yhteiset ruokahetket ovatkin perheen harvoja hetkiä, jolloin kiireisen arjen keskellä ehditään hetkeksi pysähtymään nauttimaan yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta. Tämän takia kannattaakin valita laadukas ja mieluisa ruokailuryhmä, eikä vain halvinta mahdollista. Löydät meidän laajasta valikoimasta monen tyylistä ja hintaista ruokailuryhmää, mutta voit kuitenkin olla varma, että kaikki ruokailuryhmämme ovat laadukkaita ja kestäviä. Useat ruokailuryhmämme ovatkin Suomessa valmistettuja.

Eri tiloihin sopii erilainen ruokailuryhmä

Ruokailuryhmän valinnassa kannattaa ottaa huomioon se, että erilaisiin ruokailutiloihin soveltuu erilaiset ruokailuryhmät. Esimerkiksi ahtaampiin tiloihin soveltuu paremmin pyöreä pöytä, kuin neliskanttinen. Tämä johtuu siitä, että pyöreä pöytä käyttää tilaa paremmin hyödyksi ja pienempään pyöreään pöytään mahtuu mukavasti saman verran ihmisiä kuin hieman isompaan neliskanttiseen pöytään. Toisaalta myös jatkettavat pöydät ovat loistava ratkaisu myös hieman ahtaampiin tiloihin, etenkin jos on tapana järjestää usein juhlia. Tällöin voit vain jatkaa pöytää sen jatkomekanismilla ja hakea tuolit vieraille, kun juhla on ohi, voit taas kasata pöydän pienemmäksi, jolloin se on taas vähemmän arkisten askareiden tiellä. Myymme myös useiden ruokailuryhmiemme tuoleja yksittäin. Ostamalla ruokailuryhmään kuuluvia tuoleja varatuoleiksi voit varmistaa, että myös juhlatilaisuuksissa ruokailuryhmäsi näyttää tyylikkäältä ja yhtenäiseltä.

Eri materiaalit eri elämäntilanteisiin

Eri materiaalit kestävät eri tavalla kulutusta ja eroavat myös hinnoiltaan. Siksi eri materiaalit soveltuvat erilaisiin elämäntilanteisiin. Nuorille ja opiskelijoille saattaa lompakolle sopia parhaiten hieman huokeammat materiaalit kuten MFD kuitulevy. MFD on hieman kuin laminaattia, mutta ei yhtä kestävää. Lapsiperheille taas saattavat sopia hieman paremmin lasipintaiset pöydät, jotka eivät naarmuunnu niin helposti ja jotka ovat helppoja ylläpitää.

Helposti ja nopeasti kotiin

Verkkokaupassamme voit asioida juuri silloin, kun sinulle sopi. Valikoimastamme löydät useat ruokailuryhmät, joista on helppo valita mieleinen. Tämän jälkeen saat helposti tuotteen kotiovellesi, eli enää ei tarvitse tuskailla kuljetusauton hankkimisen kanssa. Meiltä saat myös joustoa maksuihisi, jotta ostokokemuksesi olisi mahdollisimman miellyttävä ja helppo. Osamaksulla saat verkossa jopa 24kk maksuaikaa. Myymälässä asioidessasi voit valita yhdestä kuukaudesta jopa 36 kuukauteen maksuaikaa.

Tutustu tästä verkkokaupan maksutapoihin: Maksutavat »

Ruokailuryhmä

    6 tuotetta

    6 tuotetta